• Köp enkelt och säkert med Klarna - faktura, delbetalning, kort eller internetbank
Snabbt • Kvalitativt • Fraktfritt över 500 kronor

Djurvagn, hopfällbar, upp till 11 kg, 47×h100×80 cm

  • 1 299 kr

I lager
Dela

Denna smidiga och lättmanövrerade vagn är utrustad med framhjul med 360° svängled och fjäderbelastning, vilket gör den idealisk för promenader på varierande underlag. Vagnen har en snabbvikningsfunktion och är perfekt för äldre, sjuka, skygga eller mycket unga hundar och katter. Handtaget är utformat för enkel hantering med en hand och är vadderat för extra komfort.

Vagnen har två parkeringsbromsar för säkerhet och en stor bakdörr som gör det lätt att sätta in och ta ut djuret. Den kan stängas helt eller delvis med dragkedjor, och flera nätinsatser som är riv- och bittåliga tillhandahåller utmärkt ventilation och god utsikt. Vissa av dessa kan även täckas för att ge djuret lite privatliv.

Interiören inkluderar två korta koppel för att hålla djuret säkert, samt en uttagbar dyna med avtagbart överdrag för enkel rengöring. För förvaring finns en praktisk korg och ett extra förvaringsfack, idealiskt för att förvara småsaker. Vagnen är tillverkad i pulverlackerad, rostfri metall och polyesterklädsel som är enkel att rengöra. Däcken är gjorda av EVA-gummi för hållbarhet och smidig körning.

Vagnen väger 4,6 kg och är designad för att bära djur upp till 11 kg. Den sofistikerade svarta färgen och de robusta materialen gör detta till ett utmärkt val för djurägare som söker en bekväm och säker lösning för sina husdjur.

Storlek: 47 × 100 × 80 cm när den är utfälld och 47 × 29 × 84 cm när den är ihopfälld