• Köp enkelt och säkert med Klarna - faktura, delbetalning, kort eller internetbank
Snabbt • Kvalitativt • Fraktfritt över 500 kronor

Djurvagn, hopfällbar, upp till 20 kg, 60×h112×120 cm

  • 3 499 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Denna mångsidiga och lättmanövrerade vagn är perfekt anpassad för äldre, sjuka, skygga eller mycket unga hundar och katter. Med stora, luftfyllda däck och ett framhjul med 360° svängled, som är låsbart och avtagbart, erbjuder vagnen en smidig och stabil färd även på ojämna underlag. Parkeringsbromsen och quick-fix systemet på hjulen säkerställer enkel hantering och stabilitet när vagnen är parkerad.

Vagnen har en stor bakdörr för att enkelt kunna placera och ta ut djuret, och är utrustad med olika riv- och bittåliga nätinsatser som ger utmärkt ventilation och god utsikt för ditt husdjur, samtidigt som vissa av dessa nätinsatser kan täckas för att ge djuret en mer avskild miljö. Nätinsatsen på framsidan är även avtagbar.

Interiören inkluderar en uttagbar dyna med ett avtagbart överdrag för enkel rengöring, samt ett inbyggt kort koppel för att hålla ditt djur säkert. Handtaget är vadderat och höjdjusterbart för att anpassas efter användarens behov, och en avtagbar förvaringskorg erbjuder praktisk förvaring under promenader.

Vagnen är tillverkad av metall och har en hållbar polyesterklädsel, med en stilfull färgkombination i svart och petrol. Denna robusta och bekväma lösning är idealisk för att säkert transportera ditt husdjur med stil och komfort.

Passar för djur upp till 20 kg.

Storlek: 60×h112×120 cm