• Köp enkelt och säkert med Klarna - faktura, delbetalning, kort eller internetbank
Snabbt • Kvalitativt • Fraktfritt över 500 kronor

Laserpekare

Älskar din katt att jaga en laser? Sannolikheten är nästan 100% att du svarade ja på den frågan. Hos oss hittar du ett brett utbud av laserpekare, och vi erbjuder till och med automatiserade varianter som är oförutsägbara och gör hela jobbet! På så sätt kan du bänka dig på första parkett och bara njuta av showen! 

Olika typer av laserpekare

Nedan är vanliga exempel:

Handhållna laserpekare

Handhållna laserpekare erbjuder ett roligt och engagerande sätt att interagera med din katt. Få katten att springa, hoppa och busa med ett enda knapptryck, och styr katten i den riktning du vill att den ska springa. Tro mig, din katt kommer älska dessa lekstunder! 

Vi erbjuder ett flertal olika laserpekare, varav vissa endast har en liten röd punkt, medan andra har andra mönster. De är även av olika storlekar, vilket gör att det med allra största sannolikhet finns något som passar perfekt för din hand. 

Automatiska laserpekare

Dessa smarta enheter projicerar laserstrålen på väggar och golv och skapar oförutsägbara mönster och rörelser som aktiverar katten utan dess like. Du får även möjlighet att bara luta dig tillbaka och njuta av showen, samtidigt som katten utmanas både fysiskt och psykiskt. Ett måste som din katt kommer älska!

Vanliga frågor

Är laserpekare farliga för katter?

Laserpekare kan vara farliga för katter om du använder en laserpekare som inte är avsedd för användning med djur. Därmed bör du alltid kontrollera att laserpekaren är till för katter, snarare än för andra användningsområden. Du bör heller aldrig lysa katten rakt i ögonen, oavsett vilken typ av pekare du använder.

Vilken laserpekare passar för min katt?

Tycker du om att vara inkluderad i leken? Eller gillar katten att du är involverad? Då är en handhållen och enkel laserpekare det bästa alternativet. Om du eller katten å andra sidan föredrar att du sitter på sidlinjen är en automatisk laserpekare rätt alternativ.

Vad gör jag om katten inte jagar lasern?

Om din katt inte jagar laserpekaren kan du prova att ändra rörelsen eller använda godsaker som belöning. Du kan dessutom utforska andra interaktiva leksaker eller aktiviteter för att tillgodose din katts preferenser. Alla katter tycker helt enkelt inte om laserpekare. Respektera deras individuella preferenser och hitta alternativa sätt att engagera och underhålla dem.