• Köp enkelt och säkert med Klarna - faktura, delbetalning, kort eller internetbank
Snabbt • Kvalitativt • Fraktfritt över 500 kronor

Leksaksmöss

Leksaksmöss lyfter fram den roliga och lekfulla sidan hos din katt! Katter är instinktiva jägare, och dessa oemotståndliga, verklighetstrogna leksaker drar fram deras inre rovdjur. Njut av  hur din kisse förföljer, kastar sig och slår på dessa lurviga lekkamrater som bidrar med timmar av underhållning. 

Leksaksmöss är en klassisk favorit bland katter, och erbjuder oändliga möjligheter till nöje och engagemang. Dessa leksaker kommer i en mängd olika material, allt från mjuk plysch till slitstarkt gummi, och storlekar som tillgodoser varje katts önskemål. För extra spänning har vissa leksaksmöss inbyggda motorer som får dem att springa runt i rummet, vilket ytterligare tänder din katts jaktinstinkter.

Många leksaksmöss är också designade med lockande funktioner som realistisk päls, fjädrar eller till och med kattmynta för att öka engagemanget Vissa producerar till och med gnisslande eller kvittrande ljud, efterliknar riktiga byten och stimulerar din katts vilda sinnen.

Med ett så mångsidigt utbud av leksaksmöss tillgängliga kan du hitta den perfekta lekkamraten för din älskade katt, oavsett om de föredrar en enkel plyschmus eller ett högteknologiskt, motoriserat djur.