• Köp enkelt och säkert med Klarna - faktura, delbetalning, kort eller internetbank
Snabbt • Kvalitativt • Fraktfritt över 500 kronor

Trixie

Låt oss prata om Trixie, varumärket som har allt för din katt (och för hunden också). Trixie har ett brett utbud av produkter som är speciellt utformade för att göra livet enklare och roligare för din katt. Här hittar du allt från leksaker och produkter för pälsvård, till foderautomater, matskålar och mycket mer!


Låt oss börja med leksaker - Trixies leksaker är färgglada, roliga och speciellt utformade för att locka och underhålla din katt. Från leksaksmöss till bollar har Trixie  allt som din katt behöver för att leka och utforska den roliga värld vi lever i.

Men Trixie erbjuder också mycket mer än bara leksaker. De har ett brett utbud av kattmöbler som gör att din katt kan klösa och vila på ett sätt som passar deras behov. Dessutom har de också en mängd olika matskålar och kattlådor som är både funktionella och stilrena. Med de erbjuder även kattgodis, kattgräs och mycket!

De har som sagt inte bara kattprodukter. De erbjuder hundprodukter som inkluderar leksaker, hundbäddar och hundkläder, så att även hundarna kan få lite extra kärlek från Trixie.

Så om du vill ge din katt (och hund) de bästa produkterna på marknaden är Trixie ett bra alternativ!