• Köp enkelt och säkert med Klarna - faktura, delbetalning, kort eller internetbank
Snabbt • Kvalitativt • Fraktfritt över 500 kronor

Urinvägsproblem Katt

Har din katt problem med urinvägarna? Då kan kosttillskott som Aptus Uribalance vara ett bra hjälpmedel. Våra produkter hjälper till att förebygga problem med urinvägarna, men kan även lindra befintliga problem.

Urinvägsproblem är tyvärr vanligt hos katter

Urinproblem är ett vanligt problem för katter, särskilt när de blir äldre. Dessa problem kan sträcka sig från milda infektioner till mer allvarliga tillstånd som urinvägsblockeringar, som kan vara livshotande om de inte behandlas.

Några vanliga tecken på urinproblem hos katter inkluderar att det är svårt att kissa, frekvent urinering, blod i urinen och urinering utanför kattlådan. Katter kan också uppvisa tecken på smärta, som att de skriker eller "pratar" när de kissar. I vissa fall kan katter bli slöa eller vägra att äta.

Om du misstänker att din katt kan ha urinvägsproblem är det viktigt att ta dem till veterinären så snart som möjligt. På så sätt kan ni tillsammans hitta både det underliggande problemet och rätt lösning för just din katt.

Men det finns även vissa metoder och kosttillskott som kan förebygga urinproblem hos katter. Dessa inkluderar att se till att din katt alltid har tillgång till färskt och rent vatten, att utfodra en högkvalitativ och välbalanserad kost som är lämplig för deras ålder och hälsobehov, och att ge många möjligheter till träning och lek. Kosttillskott som Aptus Uribalance har även visat sig vara effektivt för katter med urinvägsproblem, och rekommenderas ofta av erfarna veterinärer.