• Köp enkelt och säkert med Klarna - faktura, delbetalning, kort eller internetbank
Snabbt • Kvalitativt • Fraktfritt över 500 kronor

Adaptil

Adaptil är ett varumärke som är dedikerat till att skapa produkter som hjälper till att förbättra hundars välbefinnande. Deras sortiment av produkter är utformat för att minska stress och ångest hos hundar och skapa en mer bekväm och avslappnad miljö för dem. 

Vad är Adaptil?

Adaptil är produkter som är designade för att hjälpa hundar att hantera stressiga situationer. Varumärket producerar en rad produkter som exempelvis:

  • Doftavgivare
  • Spray
  • Halsband
  • Tuggbitar

Adaptil-produkter innehåller feromoner som liknar de som produceras av hundens mamma. Dessa feromoner har en lugnande effekt på både valpar och vuxna hundar, även om effekten kan variera beroende på många olika faktorer.

När passar det att använda Adaptil?

Produkterna används ofta i situationer som hundar kan uppleva som stressande, såsom vid fyrverkerier, åskväder, veterinärbesök, flytt eller vid introduktion av ett nytt husdjur eller person i hemmet. Det är viktigt att notera att även om många hundägare har rapporterat positiva effekter, kan effekten variera mellan olika hundar. Rådgör alltid med en veterinär för att se till att det är rätt val för ditt husdjurs särskilda behov.

Vanliga frågor

Vilken produkt från Adaptil passar bäst för min hund?

Det är svårt att på förhand säga vilken produkt som passar bäst för din hund. Tycker din hund om tuggbitar? Då kan Adaptils tuggbitar vara ett bra alternativ. Om du vill ta med dig den lugnande effekten till bilen kan Adaptils spray vara ett bättre alternativ, medan deras doftgivare och halsband passar för andra situationer.

Är Adaptil säkert att använda?

Ja, Adaptil är en säker och testad produkt som uppskattas av många hundar och hundägare runt om i landet. Om du märker att hunden reagerar konstigt eller dåligt bör du dock sluta med produkten och kontakta en veterinär.

Hur länge räcker produkterna?

Hur länge Adaptils produkter räcker varierar mellan de olika produkterna, men även hur frekvent de används. Mer information hittar du på förpackningen.