• Köp enkelt och säkert med Klarna - faktura, delbetalning, kort eller internetbank
Snabbt • Kvalitativt • Fraktfritt över 500 kronor

Feliway Katt

Feliway är kända för att skapa produkter som gör att katter känner sig avslappnade och bekväma, oavsett om de är på väg till veterinären eller bara vill koppla av hemma.


Med Feliways beteendeprodukter som innehåller syntetiska feromoner kan du enkelt se till att katten är glad och stressfri. Du kan välja mellan olika produkter för olika tillfällen och situationer, vilket gör att det med allra största sannolikhet finns något som passar för din katt och er unika situation. Här finns produkter som lämpar sig om din katt kissar i sängen, om du planerar att introducera en ny katt till hushållet, eller andra typer av liknande besvär och situationer.

På så sätt kan du se till att katten får en trygg och stressfri miljö på ett naturligt sätt!

Vanliga frågor

Går det att kombinera olika produkter?

Ja, det går bra att kombinera olika produkter, något som i vissa fall kan ge bättre effekt. Rådgör gärna med veterinär innan du börjar med detta.

Hur lång tid innan man ser effekt?

Hur lång tid det tar innan du ser effekt har att göra med hur mycket katten exponeras för feromonerna, men även hur känslig katten är för detta. De olika produkterna fungerar även lite annorlunda, men i många fall ser du effekt efter bara någon vecka. Läs anvisningarna på förpackningen för bästa effekt, och hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar.

Är Feliway säkert?

Ja, Feliway är en trygg och säker lösning mot stressade och oroliga katter. Om du tycker att katten reagerar konstigt bör du dock avbryta omedelbart, och kontakta veterinär om du tycker att katten verkar må dåligt.