• Köp enkelt och säkert med Klarna - faktura, delbetalning, kort eller internetbank
Snabbt • Kvalitativt • Fraktfritt över 500 kronor

FourFriends

FourFriends katt- och hundmat är ett högkvalitativ torr- och våtfoder som tillverkas med noggrant utvalda ingredienser. Deras mat är fri från spannmål, konstgjorda färgämnen och smaker samt onödiga tillsatser, vilket gör den till ett hälsosamt alternativ för ditt djur.


Att välja rätt foder är avgörande för din katt och hunds allmänna hälsa och välbefinnande. Rätt mat ger bidrar med viktiga näringsämnen, stödjer immunförsvaret, främjar en hälsosam vikt och bidrar till en glänsande päls. En välbalanserad och lämplig kost är nyckeln till att säkerställa att din katt eller hund lever ett långt, lyckligt och hälsosamt liv. Det är där FourFriends mat kommer in i bilden.

FourFriends satsar på kvalité

FourFriends är ett svenskt varumärke som specialiserar sig på att tillverka högkvalitativ mat med naturliga råvaror. Fodret är noggrant sammansatt med hög andel rent kött och berikad med olika tillsatser för att främja en god hälsa. Recepten är speciellt anpassade för att tillgodose behoven hos våra skandinaviska katter och hundar. 

Här hittar du ett brett utbud av olika typer av katt- och hundmat, inklusive torrfoder, våtfoder och godbitar, men även mat speciellt framtagen för att passa för kattungar och valpar. Deras foder är tillverkat med högkvalitativt kött som kyckling, kalkon, anka och fisk, vilket ger katten/hunden den näring den behöver för att vara frisk och stark. 

Högt köttinnehåll

Det är viktigt att maten innehåller en stor mängd naturligt kött, eftersom köttet bidrar med viktiga näringsämnen för djurets hälsa. FourFriends utmärker sig i denna aspekt och tillverkar sin mat med en betydande mängd kött av hög kvalité. Detta säkerställer att katten får i sig det protein och den näring som behövs.

Spannmålsfritt

FourFriends mat är också helt och hållet fri från spannmål, vilket är viktigt för djurets matsmältning. Katter och hundar är köttätare, och deras kroppar är inte utformade för att effektivt bearbeta spannmål. Genom att eliminera spannmål från maten säkerställer FourFriends att katter/hundar får en diet som ligger närmare deras naturliga kostbehov, vilket främjar bättre matsmältning och deras allmänna hälsa.

Berikat med antioxidanter

En del av FourFriends foder är berikad med antioxidanter, vilket ger olika fördelar. Antioxidanter hjälper till att bekämpa fria radikaler, stöder immunförsvaret och minskar stress. Genom att införliva antioxidanter i sina recept främjar FourFriends djurets välbefinnande på ett flertal olika sätt.

Slutligen är Four Friends mat också känd för att vara väldigt välsmakande och tilltalande för djuret. De använder sig av naturliga smaker och dofter, samt håller sig borta från utfyllnadsämnen och traditionella spannmål. Kom ihåg att kontrollera innehållet i det foder som du och ditt djur är intresserade av, för att på så sätt säkerställa att de får i sig rätt ingredienser!

Naturligt, spannmålsfritt och utsökt smak - bättre än så blir det inte! Din katt/hund kommer att tacka dig!