• Köp enkelt och säkert med Klarna - faktura, delbetalning, kort eller internetbank
Snabbt • Kvalitativt • Fraktfritt över 500 kronor

FourFriends Kattmat

FourFriends kattmat är ett högkvalitativ torr- och våtfoder som tillverkas med noggrant utvalda ingredienser. Deras kattmat är fri från spannmål, konstgjorda färgämnen och smaker samt onödiga tillsatser, vilket gör den till ett hälsosamt alternativ för din katt.


Att välja rätt kattfoder är avgörande för din katts allmänna hälsa och välbefinnande. Rätt mat ger bidrar med viktiga näringsämnen, stödjer immunförsvaret, främjar en hälsosam vikt och bidrar till en glänsande päls. En välbalanserad och lämplig kost är nyckeln till att säkerställa att din katt lever ett långt, lyckligt och hälsosamt liv. Det är där FourFriends kattmat kommer in i bilden.

FourFriends satsar på kvalité

FourFriends är ett svenskt varumärke som specialiserar sig på att tillverka högkvalitativ kattmat med naturliga råvaror. Kattmaten är noggrant sammansatt med hög andel rent kött och berikad med olika tillsatser för att främja en god hälsa. Recepten är speciellt anpassade för att tillgodose behoven hos våra skandinaviska katter. 

Här hittar du ett brett utbud av olika typer av kattmat, inklusive torrfoder, våtfoder och godbitar, men även kattmat speciellt framtagen för att passa för kattungar. Deras foder är tillverkat med högkvalitativt kött som kyckling, kalkon, anka och fisk, vilket ger katten den näring den behöver för att vara frisk och stark. 

Högt köttinnehåll

Det är viktigt att kattmaten innehåller en stor mängd naturligt kött, eftersom köttet bidrar med viktiga näringsämnen för kattens hälsa. FourFriends utmärker sig i denna aspekt och tillverkar sin kattmat med en betydande mängd kött av hög kvalité. Detta säkerställer att katten får i sig det protein och den näring som behövs.

Spannmålsfritt

FourFriends kattmat är också helt och hållet fri från spannmål, vilket är viktigt för kattens matsmältning. Katter är köttätare, och deras kroppar är inte utformade för att effektivt bearbeta spannmål. Genom att eliminera spannmål från maten säkerställer FourFriends att katter får en diet som ligger närmare deras naturliga kostbehov, vilket främjar bättre matsmältning och kattens allmänna hälsa.

Berikat med antioxidanter

En del av FourFriends kattfoder är berikad med antioxidanter, vilket ger olika fördelar. Antioxidanter hjälper till att bekämpa fria radikaler, stöder immunförsvaret och minskar stress. Genom att införliva antioxidanter i sina recept främjar FourFriends kattens välbefinnande på ett flertal olika sätt.

Slutligen är Four Friends kattmat också känd för att vara väldigt välsmakande och tilltalande för katter. De använder sig av naturliga smaker och dofter, samt håller sig borta från utfyllnadsämnen och traditionella spannmål. Kom ihåg att kontrollera innehållet i det foder som du och din katt är intresserade av, för att på så sätt säkerställa att katten får i sig rätt ingredienser!

Naturligt, spannmålsfritt och utsökt smak - bättre än så blir det inte! Din katt kommer att tacka dig!