• Köp enkelt och säkert med Klarna - faktura, delbetalning, kort eller internetbank
Snabbt • Kvalitativt • Fraktfritt över 500 kronor

Dreamies

Dreamies kattgodis är något utöver det vanliga, och det är därför nästan alla katter älskar detta godis. Dreamies finns i många utsökta smaker, vilket gör att det finns något för alla smaker och unika preferenser. 

Dreamies kattgodis innehåller även tillsatta vitaminer och mineraler som katten behöver, vilket gör att detta inte bara är en belöning. Godiset har dock en fantastisk belöningseffekt, samt kommer i en återförslutningsbar påse som gör att du kan portionera ut godiset över tid. Bra, eller hur?

Det som utmärker Dreamies kattgodis är deras oemotståndliga smak och krispiga konsistens. Varje goding är infunderad med en aptitretande smak som katter älskar, oavsett om det är kyckling, lax, ost eller en kombination av läckra ingredienser. Godsakerna är noggrant utformade för att vara små och lagom stora, perfekta för katter att njuta av utan krångel.

Godiset behagar dock inte bara katternas smaklökar, men fungerar också som ett användbart verktyg för kattägare. Dessa godsaker är utmärkta för träningsändamål, eftersom de kan användas för att belöna önskat beteende och uppmuntra positiv förstärkning. 

Hos Sveakatten hittar du för närvarande följande smaker:

Med sitt breda utbud av smaker fortsätter Dreamies att vara ett favoritval för katter runt om i världen.