• Köp enkelt och säkert med Klarna - faktura, delbetalning, kort eller internetbank
Snabbt • Kvalitativt • Fraktfritt över 500 kronor

Junior Klöspelare Carlita - 63 cm

  • 1 099 kr
I lager
Lagersaldo: 3
Dela

Junior Klöspelare Carlita är en idealisk lek- och vilostruktur för yngre katter (fungerar självklart utmärkt även för vuxna katter), designad med både funktionalitet och estetik i åtanke. Den är tillverkad av slitstark sisal och mjuk teddyplysch (polyester) med en vikt på 270 g/m², och presenteras i en attraktiv grå och lila färgkombination.

Möbeln har en stabil bas med måtten 38 x 49 cm och en höjd på 63 cm, vilket gör den kompakt nog för mindre utrymmen samtidigt som den erbjuder tillräckligt med höjd för kattens klättring och utforskning. Klösytor av sisal ger perfekt tillfälle för kattungen att underhålla sina klor och engagera sig i naturliga beteenden.

I botten av pelaren finns en mysig grotta med en vadderad liggyta och en avtagbar, vändbar dyna som kan handtvättas, vilket ger en bekväm och skyddad viloplats. Ovanför grottan finns en ytterligare bädd med vadderad liggyta och upphöjd kant, vilket skapar en optimal plats för vila och observation.

Junior Klöspelare Carlita kombinerar flera klösytor och mysiga viloplatser i en enda enhet, vilket gör den till en utmärkt investering för aktiva och vilsamma stunder för din kattunge.

Storlek: 63 cm