• Köp enkelt och säkert med Klarna - faktura, delbetalning, kort eller internetbank
Snabbt • Kvalitativt • Fraktfritt över 500 kronor

Klösmöbel Ivan - 82 cm

  • 679 kr
I lager
Lagersaldo: 4
Dela

Klösmöbeln Ivan är en utmärkt multifunktionell lösning för kattägare som önskar tillgodose sina katters behov av både lek och vila. Möbeln är beklädd med ett mjukt plyschöverdrag och dess pelare är lindade i hållbar juteväv, vilket ger optimala ytor för klösning. Dess ljusgrå färg ger den en stilren och modern estetik som passar väl in i många hemmiljöer.

Ivan har fyra separata klösytor som erbjuder gott om utrymme för kattens klösningsaktiviteter och hjälper till att hålla katternas klor friska samtidigt som dina möbler skyddas från slitage. För ytterligare komfort och funktionalitet, finns en mysig kattbädd placerad högst upp på möbeln, vilket skapar en perfekt viloplats med utsikt. Sittytor placerade på mitten av möbeln ger ytterligare viloytor och gör det enkelt för katter att hoppa från nivå till nivå.

Denna design inte bara stimulerar kattens naturliga beteenden utan fungerar även som en attraktiv inredningsdetalj, som kombinerar praktisk användbarhet med estetiskt tilltalande design.

Storlek: 82 cm