• Köp enkelt och säkert med Klarna - faktura, delbetalning, kort eller internetbank
Snabbt • Kvalitativt • Fraktfritt över 500 kronor

Klösmöbel lurvig - 62 cm

  • 999 kr
I lager
Lagersaldo: 3
Dela

Denna eleganta klösmöbel kombinerar lyx med praktisk funktionalitet, idealisk för katter som uppskattar både stil och komfort. Möbeln är beklädd i ett långhårigt plyschöverdrag som erbjuder en mjuk och lurvig yta, vilket ger en oerhört mysig och inbjudande känsla. Den svartvita färgsättningen tillför en modern och sofistikerad touch till vilket rum som helst i ditt hem.

Utöver sin stiliga design har klösmöbeln klösytor gjorda av naturlig sisal, vilket är perfekt för att din katt ska kunna vässa sina klor och hålla sig aktiv och hälsosam. Sisalmaterialet är slitstarkt och står emot även de mest intensiva klösbeteenden.

Denna klösmöbel är utrustad med två separata avslappningsplatser, vilket ger din katt möjlighet att välja mellan olika viloplatser beroende på humör. Varje avslappningsplats är rymlig och bekväm, vilket gör det enkelt för din katt att sträcka ut och slappna av i fullständig komfort.

Med sin kombination av lyxiga material, flera avslappningsplatser och robusta klösytor, är denna klösmöbel inte bara en praktisk del av kattens vardag utan också en lyxig inredningsdetalj som lyfter hela rummets utseende.

Storlek: 62 cm