• Köp enkelt och säkert med Klarna - faktura, delbetalning, kort eller internetbank
Snabbt • Kvalitativt • Fraktfritt över 500 kronor

Lyxig klösmöbel - 83 cm

  • 1 499 kr
I lager
Lagersaldo: 3
Dela

Denna lyxiga klösmöbel kombinerar högkvalitativa material och genomtänkt design för att ge din katt en överlägsen plats för både lek och vila. Tillverkad med en blandning av jute och högkvalitativt vävt tyg (bomull/jute) samt mjuk plysch (polyester) på 300 g/m², erbjuder denna möbel både hållbarhet och komfort.

Möbeln har en tjock och tung bottenplatta som garanterar stabilitet även när katten leker eller klättrar på den. Den robusta klöspelaren är beklädd med jute på 6 mm i diameter, vilket ger en perfekt yta för klösning och hjälper till att hålla kattens klor i bra skick.

Den översta delen av klösmöbeln är utrustad med en omfamnande och mjuk kattbädd som är avtagbar för enkel handtvätt. Detta gör att du lätt kan hålla bädden ren och inbjudande för din katt. Den beige färgsättningen är både stilren och lätt att matcha med andra inredningselement i ditt hem.

Denna klösmöbel är inte bara en funktionell produkt för din katt utan också en elegant möbel som smälter in vackert i hemmet, vilket gör den till en idealisk lösning för den stilmedvetna kattägaren som vill ha det bästa av både form och funktion.

Storlek: 83 cm