• Köp enkelt och säkert med Klarna - faktura, delbetalning, kort eller internetbank
Snabbt • Kvalitativt • Fraktfritt över 500 kronor

Mysig klösmöbel - 83 cm

  • 1 399 kr
I lager
Lagersaldo: 3
Dela

Denna lyxiga klösmöbel är klädd i mjuk plysch, vilket erbjuder din katt optimal komfort och en stilren design i en varm beige färg. Med en stadig golvyta på 40 x 40 cm och en höjd på 83 cm, erbjuder möbeln en praktisk och rymlig lösning för ditt husdjurs lek och vila.

Möbeln är utrustad med en klösrulle klädd i slitstark jute, vilket ger din katt en utmärkt yta för att vässa sina klor och främja naturliga klösbeteenden. Längst ner i konstruktionen finns en mysig grotta klädd i plysch, en perfekt gömställe för avkoppling eller en lugn tupplur.

Högst upp på klösmöbeln finns en bekväm bädd med mjuk vaddering, vilket erbjuder en hög och säker viloplats med god översikt över omgivningen. En leksak på elastiskt snöre är också fäst vid möbeln för att ge ytterligare underhållning och stimulans.

Denna plyschklädda klösmöbel är inte bara en funktionell tillägg för din katt, utan även en attraktiv inredningsdetalj som smälter in väl i hemmet och tillfredsställer alla din katts behov från lek till vila.

Storlek: 83 cm