• Köp enkelt och säkert med Klarna - faktura, delbetalning, kort eller internetbank
Snabbt • Kvalitativt • Fraktfritt över 500 kronor

Junior klöspelare Lunito - 71 cm

  • 1 199 kr
  • 1 099 kr
I lager
Lagersaldo: 5
Dela

Denna klösmöbel är en utmärkt kombination av praktiska funktioner och modern design, utformad för att ge din katt en helhetslösning för både lek och vila. Tillverkad av hållbart sisal med en diameter på 6 mm och mjuk lammskinnsimitation (polyester) på 270 g/m², är den utrustad för att tåla intensiv användning. Färgschemat i grått och mintgrön ger en fräsch och modern känsla som passar väl in i olika hemmiljöer.

Klösmöbeln har en generös golvyta på 52 x 34 cm och en total höjd på 71 cm. Högst upp finns en mysig bädd med en vadderad liggyta och kant, perfekt placerad för katter som gillar att hålla utkik från högre höjder. Direkt under bädden är en avtagbar hängmatta fäst, vilket ger en unik och svävande viloplats som kan handtvättas för enkel rengöring.

I basen av klösmöbeln finns en grotta klädd i plysch med en vadderad botten, vilket erbjuder en skyddad och privat plats för din katt att dra sig tillbaka och koppla av. Denna mångsidiga struktur ger din katt många olika möjligheter för klösning, lek och vila, vilket gör den till en omtyckt och värdefull del av kattens dagliga liv.

Storlek: 71 cm